Cégünkről

Köszönjük, hogy felkereste webkatalógusunkat!

Katalógusunkban a szereléshez, javításhoz, karbantartáshoz, gyártáshoz kínálunk, igényes és kiváló minőségű szerszámokat, műhelyberendezéseket, munkavédelmi eszközöket, profi minőségű segédanyagokat, autóipari célszerszámokat, levegős és elektromos kisgépeket, világítástechnikai eszközöket, többfajta kötőelemeket, többféle anyagminőségben, fényezési segédanyagokat.

Forgalmazott termékeink, nagy múltú világmárkák, mint például, - 4CR, Portwest, Caramba, Petec, BGS, Beta, Jonnesway, Genius, Hubi, Bondhus, Laser, Abraboro, Müller, Baer, Weld-Impex, Elmark, Torin Big Red - melyeket folyamatosan bővítünk, hogy vevőinket, a legszélesebben és legigényesebben, a - versenytársakhoz képest - a legnagyobb választékkal tudjuk kiszolgálni.

Elegendő egy email-t írni a beszerezni kívánt tételekről és kollégáink azonnal elkezdik az adatok feldolgozását és rövid határidőn belül megküldik Önnek az árajánlatot.

Termékeink, egyelőre csak kiszállítással elérhetőek, üzlet jelenleg még nincs kialakítva! A megadott cím, csak székhely cím, nem átvételi pont!

Célunk, hogy olyan partneri és hosszú távú beszállítói kapcsolatot sikerüljön kiépíteni és fenntartani, ami elősegíti mind a kettőnk cégének a fejlődősét!
Ön profi szerszámokkal, kiegészítőkkel tud minőségi munkát végezni, - ezáltal növelni árbevételét -, mi pedig folyamatosan tudjuk biztosítani - a legújabb, legmodernebb technikáknak, technológiáknak megfelelően - a hátteret.

Üdvözlettel
KAKAS SZERSZÁM csapata
info@akakas.hu

Gyártók


Kapcsolat