Kategóriák

Etikai kódex

Etikai kódex

 

Like Holding Kft. és képviselői a tevékenységüket megalakulása óta határozottan megjelölt etikai normák és viselkedési szabályok szerint végzik.

 

Az irányelveket az Etikai Kódex tartalmazza. Az Etikai Kódex általános jelleggel határozza meg, hogy a Like Holding kft. munkatársainak és képviselőinek tevékenységük során milyen emberi és viselkedési szabályokat kell betartaniuk és milyen eljárástól kell, hogy tartózkodjanak. Az Etikai Kódexben leírt elvek és maga a szellemisége is minden képviselő, alkalmazott számára kötelező, akik a Like Holding kft. külső jogviszonyaiban bármilyen üzleti- és ügyfélkapcsolatban fellépnek, eljárnak.

 

Hiszünk abban, hogy ezek a normák emberi és üzleti értékek is, így hozzájárulnak partnereink elégedettségéhez, üzleti hasznához és egyben megalapozzák, továbbfejlesztik cégünk üzleti jó hírnevét.

 

Meggyőződésünk, hogy ez a kiemelt figyelem, üzleti magatartás partnereinkre nézve csak további előnyös irányba változhatnak a jövőben.

 

A partnerkapcsolat tartalmi keretei mellett az Etikai Kódexszel is minőségi tanúsítványt és garanciát igyekszünk nyújtani azoknak, akik a Puma Tools márkanevet választják.

 

 

 

Általános irányelvek

Like Holding Kft. képviselőinek, kollégáinak:

 

Like Holding Kft. az Etikai Kódex előírásainak a megsértését  az eset összes körülményének mérlegelését követően szankcionálja és az esetleg felmerült szükséges változtatásokat elvégzi.

 

 Like Holding kft. fenntartja a jogot az Etikai Kódexének a módosítására.