Kategóriák

Cégünkről

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat!

 Oldalunkon a szereléshez, javításhoz, karbantartáshoz, gyártáshoz kínálunk, igényes és kiváló minőségű szerszámokat, műhelyberendezéseket, munkavédelmi eszközöket, profi minőségű segédanyagokat, autóipari célszerszámokat, levegős és elektromos kisgépeket, világítástechnikai eszközöket.

 Forgalmazott termékeink, nagy múltú világmárkák, mint például, - Metabo, 4CR, Portwest, BGS, Beta, Yato, Flex, DeWalt, Jonnesway, Genius, Hubi, Laser, Klingspor, Weld-Impex, Elmark, Torin Big Red - melyeket folyamatosan bővítünk, hogy vevőinket, a legszélesebben és legigényesebben, a - versenytársakhoz képest - a legnagyobb választékkal tudjuk kiszolgálni.

 Cégünk vállal, a felsorolásban nem szereplő termékek, márkák beszerzését is, vagy olyan termékek, márkák beszerzését, ami a vevő konkrét igénye! Ehhez elegendő egy email-t írni a beszerezni kívánt tételekről és kollégáink azonnal elkezdik az adatok feldolgozását és rövid határidőn belül megküldik Önnek az árajánlatot.

 Termékeink döntő többsége 24-48 órával a rendelés után – amennyiben annak feldolgozása, a rendelés napján 14 óráig megtörténik - megérkezhetnek a kívánt szállítási címre, mivel raktárkészletünk 90% feletti feltöltéssel rendelkezik.

 Termékeink, egyelőre csak kiszállítással elérhetőek, átvételi pont, bolt jelenleg még nincs kialakítva! A megadott cím, csak székhely cím!

 Akár telefonon, akár e-mailben érdeklődik termékeink iránt, munkatársaink készséggel, felkészülten fogadják megkeresésüket.

 Célunk, hogy olyan partneri és hosszú távú beszállítói kapcsolatot sikerüljön kiépíteni és fenntartani, ami elősegíti mind a kettőnk cégének a fejlődősét!

 Ön profi szerszámokkal, kiegészítőkkel tud minőségi munkát végezni, - ezáltal növelni árbevételét -, mi pedig folyamatosan tudjuk biztosítani - a legújabb, legmodernebb technikáknak, technológiáknak megfelelően - a hátteret.

 

 Cég adatok:

Kakas Szerszám Kft.

Székhely: 1151 Budapest, Lóvasút köz 11/A fszt. 3.

Levelezési cím: 1048 Budapest, Homoktövis utca 109. 2/4.

Adószám: 27311365-2-42

Telefonszám: 0630/384-9026

E-mail: kakas.zsolt@gmail.com

Web: www.akakas.hu